fredag 2 april 2010

April april, din dumma sill...

Gjorde ni något aprilbus igår förresten? Eller ni kanske utsattes för något?

I onsdags kväll fick vi veta att vårat prov som vi skulle ha dagen efter (alltså igår, första april) var inställt. Alla blev jätteglada förstås, eftersom knappt någon var redo att ha prov.
Jag var en utav de första i skolan på morgonen dagen därpå, och jag och de andra passade då på att lura resten som kom att läraren precis gått förbi och sagt att det skulle bli prov ändå! Alla fick världens panik, haha. Jätteroligt bus faktsikt. Något som vi senare skulle få igen för...

På eftermiddagslektionen (företagsekonomi) kom läraren in och sa att vi skulle ha läxförhör på det vi skulle ha läst på tills då (hon visste att ingen hade gjort det). Alla blev helt knäpptysta. Nästan ingen trodde henne från början utan sa "jaja, april april". Men hon så att hon var helt allvarlig, vi skulle verkligen ha läxförhör idag, och klassen började tveksamt flytta ifrån varandra och plocka fram pennor och sudd. Tillslut så utbrast hon att det var ett aprilskämt ändå! Tror att hela klassen suckade en lättnadens suck ;)

Kanske inte låter så kul när jag berättar det, men det var det då i alla fall :p Så, blev ni utsatta för något? Eller lurade ni någon?

1 kommentar:

  1. Haha, skönt att det inte blev något läxförhör i alla fall ;D

    Sv: Hejhej! :)
    Hade visst missat en kommentar som jag hade fått från dig, såg den nämligen nu. Men tack så mycket och roligt att du gillar bilden :)

    Glad Påsk! :)

    SvaraRadera

Lämna ett tassavtryck :-)